Новият албум на Muse “Simulation Theory” излезе

Новият албум на Muse “Simulation Theory” излезе | MMTV

Новият албум на Muse “Simulation Theory” излезе днес през Warner Music

Записът следва албума “Drones”, издаден през 2015г., който дебютира на първа позиция в 21 страни по света, включително стана #1 в Съединените щати.

Simulation Theory вече бе определен от критиката като „техния най-добър, най-смел, с най-безсрамно изразено страхотно поп звучене албум досега”, (Uncut) и се очаква да влезе в класациите следващата седмица.

Обложката на албума е дело на дигиталния артист Kyle Lambert

Той е правил филмовите плакати за “Stranger Things”, “Jurassic Park” и много други филми. Обложката на Super Deluxe изданието е направена от Paul Shipper, чиято предишна работа включва “Star Wars: The Last Jedi”, “Avengers: Affinity War” и др.

Скоро Muse обявиха своето световно турне през 2019г. “Simulation Theory World Tour”. Групата ще изнесе два огромни концерта на London Stadium на 1-ви юни 2019-та и на Etihad стадиона в Манчестър на 8-ми юни 2019г. Европейската част от тура ще стартира на 26 май в Прага, Чехия, и ще продължи в Унгария, Австрия, Латвия, Русия, Финландия, Полша, Холандия, Германия, Швейцария, Франция, Италия, Португалия и Испания. Масовата продажба на билети ще бъде пусната в петък, 16-ти ноември, в 11:00ч. наше време.

Muse са Matt Bellamy, Dominic Howard и Chris Wolstenholme. Техният последен студиен албум, “Drones”, беше издаден през юни 2015-та година и дебютира на първа позиция в 21 страни по света, включително стана #1 в Съединените щати. Записът им спечели награда Grammy през февруари 2016г., тяхната втора такава, в категорията “Best Rock Album”. От началото на своето сформиране през 1994г. Muse са издали седем студийни албума, чиито продажби надхвърлят 20 милиона в целия свят.

Световно признати за една от най-добрите лайв групи, Muse са спечелили множество музикални награди, включително две награди Grammy, награда от  American Music, пет награди от MTV Europe, две Brit, десет NME награди  и седем Q, и още много други.

Албумът Simulation Theory на Muse е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Тур дати в Обединеното кралство през 2019г.:

June 1 – London, UK London Stadium

June 8 – Manchester, UK Etihad Stadium

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *