NU/ANCE за първи път на германска сцена

NU/ANCE за първи път на германска сцена. MMTV Online

Българската банда NU/ANCE ще направи дебюта си на немска сцена през ноември в Берлин.

Нашите момчета ще бъдат специалните гости по време на концерта на германците от Working Class Monkey. В една вечер с групата от Берлин те ще свирят на 11 ноември в столичния клуб “Musik & Frieden”.

nuance-german-debut-mmtv-2.jpg

Working Class Monkey набират скорост в Германия от 2011г. със звучене на границата между рок и метъл. Немските момчета също като нашите творят текстовете си на английски. Името на бандата подсказва нагласите им да борят ежедневието, което ни затваря в „социална клетка за маймуни“.

NU/ANCE ще добавят още цветове, за да оцветят обещаващата сряда вечер с алтернативен рок в центъра на Берлин. За гостуването си българската банда готви специален сетлист с нови парчета. Дали немската публиката ще чуе песни от предстоящия през 2018г. нов албум на групата, ще разберем на 11 ноември. Билетите за събитието са вече в продажба – ако имате път към Берлин, не пропускайте рок вечерта, а ако досега са ви липсвали планове, няма нужда да ни благодарите. Междувременно може да чуете NU/ANCE на живо у нас по време на фестивала ОРИК, а участията през октомври може да научите от официалната Facebook страница на бандата.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *