NU/ANCE с дебют в Америка и в каталога на ММ

NU/ANCE с дебют в Америка и в каталога на MMTV Online

Добри новини за момчетата от NU/ANCE!

В днешната вторник вечер бандата ще дебютира на честотите на радиото от Ню Джърси Neue Regel. Тяхна музика ще звучи в ефира на шоуто RTFX, което празнува 5-ти рожден ден на живо.

mmtv-nuance-radio-debut-2_0.jpg

Предаването пуска световни назависими артисти, като NU/ANCE ще бъдат в компанията на още музиканти от САЩ и Германия. Юбилейното издание на RTFX ще бъде излъчено в 8 ч. вечерта в Щатите или сряда сутринта от 04:00ч. българско време.  Дебютът на нашите момчета може да чуете онлайн тук.

Ако пък искате да ги слушате и гледате на живо, вратите на клуб Терминал 1 ще приютят бандата и всичките им фенове заедно с тези на P.I.F. на 9-ти септември от 22:00ч. Двете групи ще забият общо четири концертни сета между 40-60 минути всеки.

NU/ANCE е вече част и от каталога с артисти, които ММTV подкрепя. Вълнуваме се – новата ни платформа е в процес на разработка и скоро ще бъде готова, така че продължавайте да ни следите.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *