Посрещнете July Morning на Камен бряг с Рони Ромеро

Посрещнете July Morning на Камен бряг с Рони Ромеро

Посрещането на изгрева на 1 юли е уникално за България

Всяко лято хиляди хора се отправят към морския бряг, за да видят утрото под звуците на July Morning на групата Uriah Heep.

И тази година традицията да се посрещне първото юлско утро край Камен бряг ще бъде спазена. Изгревът ще бъде предшестван от музикален рок маратон. След 22:30 часа в петъчна вечер на сцената ще се качат младите варненски таланти GASP, не остаряващите Замунда Банана Бенд.

July Morning, Камен бряг с Рони Ромеро - постер

Северозападняците ще внесат още повече настроение с техните забавни текстове, Iff Rose (Ивайло Цанков от Yellow Rose) ще изнесе специално подготвен от акустичен концерт.

Невероятният Павлин Манев с неговите Lady Evil ще вдигнат градуса на настроението и ще подготвят публиката за гвоздеят на програмата – шоуто на легендарният Рони Ромеро, заедно с момчетата от John Steel. Рони и компания ще изпълнят най-големите хитове на Рейнбоу и разбира се вечната класика July Morning на Uriah Heep от 1971 г.

Събитието се осъществява с подкрепата на община Каварна.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube