Рок феерия под небето на Пловдив – Д-р Милен Врабевски & IMP

РОК ФЕЕРИЯ ПОД НЕБЕТО НА ПЛОВДИВ - IMP
..ИЛИ КАК ЗАБИХА INTELLIGENT MUSIC PROJECT FEAT. RONNIE ROMERO

Всеки се стреми към смисъла. Стремеж да сътвори нещо изключително, стойностно и запомнящо се…Е точно на това бяхме свидетели вчера от сцената на Античен Театър в Пловдив.

Intelligent Music Project on stage

Д-р Милен Врабевски & Intelligent Music Project подариха на всички присъствали емоция, която дълго ще държи адреналина ЕКСТРЕМНО висок!

Хитовите изпълнения на най-доброто от „Sorcery Inside” и “Life Motion” накараха публиката да се взриви и пее в един глас с едни от най-добрите музикантите в България: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Пикови моменти изобщо не липсваха!

Феноменалните сола от виртуоза на китарата Бисер Иванов разлюляха нощен Пловдив, а Стоян Янкулов – Стунджи с един замах на барабаните завихри енергията, като прикова погледите на публиката.

Intelligent Music Project имаха още един повод за празник, а именно рождения ден на Боби Косатката!

Пожеланията поднесени от колегите и феновете трогнаха дълбоко музиканта със силата на онези истинските, чисти, човешки взаимоотношения, за които си струва!

Ronnie Romero in Plovdiv 2020

Излишно е да споменаваме мощта на гласа на фронтмена на Rainbow – Ronnie Romero!
Той поднесе на феновете на рока истинска наслада за ухото, посредством сътворените музикални шедьоври от Д-р Милен Врабевски – автор и продуцент.

„Бих искал децата ми да растат с идеите, които споделям в албумите си, и вместо да ги преподавам лекции за тези идеи, използвам езика на музиката, който е много универсален и лесен за разбиране. ” 

Д-р Милен Врабевски

Milen Vrabevski plovdiv 2020

Ние, екипът на ММТV, както и всеки някога докоснал се до творчеството му напълно подкрепяме философията и качествената музика създавана в България от талантливи музиканти.

За да не ви дразним повече, ви препоръчваме сами да опитате от елксира за душа и слух Intelligent Music Project и НЕКА БЪДЕ РОК!

28.08 – Севлиево – Hotalich Rock Fest
18.09 – София, Sofia Live Club
19.09 – Бургас, Летен Театър

Вземи своя билет тук: https://bit.ly/2Bfg65c

Бихте могли да поръчате дискографията на Intelligent Music Project тук:
Intelligent-music.com/shop

Следете страницата ни mmtvmusic.com за всичко най-актуално и ексклузивно покрай проектите на Д-р Милен Врабевски и Intelligent Music Project.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *