‘’EVERY TIME’’ на д-р Милен Врабевски и Intelligent Music Project в Топ 10

’EVERY TIME’’ на д-р Милен Врабевски и IMP в Топ 10 I MMTV
Мелодичната прогресив рок-тема намери място в престижната клaсация на гръцката радиостанция с над 21 годишна история.

Успешното движение нагоре на ‘’Every Time’’ е страхотен успех за проекта и повод за гордост, поглеждайки компанията от рок величия в класацията. Intelligent Music Project се нарежда сред легенди като Whitesnake с  ‘’Always the same’’, Scorpions, Rolling Stones и Deep Purple.

Текстът и композицията на Every time“, със силен хитов заряд е дело на д-р Милен Врабевски, поднесена по неповторим начин от звезден състав от студийни музиканти, с които записа последния си албум  ‘’Life Motion’’.

В една десятка сме с Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, Rolling Stones, Franky Goes to Hollywood, Travis и още. Ние сме сред утвърдени имена от десетилетия и се стремим към по-висока позиция от номер 9, на която се намираме в момента. Считам го за успех, дори и заради факта, че сме първата бг-банда, която прави някакъв пробив в южната съседка.
И наистина: след немалкото силно полжителни ревюта на албумите ми, защо да не се слуша моята музика там…? 


д-р Милен Врабевски
автор и продуцент

Нежната китара заинтригува слушателите още в първите секунди, провокирайки емоция, която ни хваща за гърлото, засилваща се от красивото соло, което следва.
Гласът на ‘’Rainbow’’ Рони Ромеро приковава вниманието и ни кара да се заслушаме и преживеем историята, която разказва, умело пресъздадена в текст, в който всеки може да открие нещо, което да го докосне:

Every time I try to find a way
And it’s getting closer, soon I’m to find
Day by Day I am wiser and I stay
There in your mind, one of a kind

Всеки път се опитвам да намеря начин
И се приближавам, скоро ще го открия
С всеки ден ставам по-мъдър и оставам
там в мислите ти, единствен

Моментът, който ни преобръща на 360 градуса е включването на Richard Grisman, вокал на актуалната британска банда ‘’River Hounds’’. Той внася щрих, променящ блендата, заедно с темпото на парчето, а барабаните, изсвирени от изключителния Simon Phillips от ТОТО ни карат да си тактуваме и правят ‘Every time’’ завършен рок хит, съчетал стил и креативност.

Последвайте линка: Rock Radio Greece Top 10, за да подкрепите българската песен в класацията на Rock Radio Thessaloniki.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *