Sting отново в България през 2018!

Sting отново в България през 2018! MMTV Online

Sting ще дойде отново у нас за цели два концерта

Един от най-великите музикални артисти на нашето време Sting отново ще зарадва българската си публика. Той ще изнесе два концерта в Пловдив през юни догодина, съобщават от организаторите Sofia Music Enterprises.

mmtv_sting_bulgaria_plovdiv_localised_artwork.jpg

Събитията ще бъдат част от формата Hills Exclusive. Подкрепени на Община Пловдив, която ги включва в своя Календар на културните събития през 2018г. Датите са 19 и 20 юни, а мястото – Античния театър, избрано от самия Стинг. Така ще бъдат съчетани хилядолетна история и културни традиции, които допълват вечната музика на британеца.

►►► Завинаги ужилени от Стинг

Стинг е продал близо 100 милиона албума и е носител на редица престижни награди. А по-малко от година след последния концерт на изпълнителя у нас (16 септември 2017 г.), феновете му отново ще могат да се насладят на спектакъл. Този път съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър в Пловдив.

►►► Прочетете тук отзив за концерта на Стинг в България през 2017

Заради ограничения капацитет на мястото билетите за всеки от двата концерта ще бъдат по 3000 броя, а цените са между 110 и 190 лева. Продажбата им стартира в петък, 15 декември, от 10 ч. в мрежата на Тикетпро и Ивентим, а също и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *