Back To My Memories

Back To My Memories | MMTV Online

2020 е година на предизвикателствата и промените. Пандемията от Covid -19 преобърна живота, навиците и общуването ни с хората и света около нас. Природата най-сетне си пое въздух от човешката намеса. За нас остана изненадата да осъзнаем колко много ни липсват нещата, които сме приемали за даденост.

Не можем да пътуваме, но можем да върнем спомена и емоцията от място, на което сме се почувствали щастливи и на което в момента не можем да отидем заради коронавируса. Нека ги споделим заедно със света!

Ние в телевизия ММ стартирахме международна кампания, свързана с пътуванията, които не можем да осъществим в момента заради пандемията от коронавируса. Нарекли сме я „НАЗАД КЪМ СПОМЕНИТЕ НИ’’. Идеята ни е да провокираме хора от цял свят да споделят свое преживяване, спомен, снимки от свои пътувания и бъдат полезни и на други със своето вдъхновение. Много бихме искали да дадем шанс на всички, които искат да върнат емоцията от пътешествието и бъдат вдъхновяващи с откриването и разширяването на своите и чужди светове, те заслужават уважение, подкрепа и внимание в тези трудни за всички времена.

Предлагаме ти включване като наш партньор в проекта ни. Каним те да споделиш свой спомен – преживяване от пътуване, като ни изпратиш свой авторски материал със следните параметри:

1. Текст с дължина между 600 и 1000 символа;
2. Поне 3 авторски снимки от мястото, за което пишеш, хоризонтални с максимално голяма резолюция;
3. Акцентът е върху личното преживяване. Може да използваш обща информация за мястото като въвеждане в темата, но за нас е важно е да усетим ТВОЯ личен и емоционален спомен, да подбереш и споделиш един акцент от пътуването си и преживяването, оставило най-дълбок отпечатък върху спомените ти – емоция,  психологически момент, докосване, вълнение, вдъхновение, откритие…
4. Молим те да пишеш от първо лице с коментари и Твоето собствено мнение;
5. Как това пътуване ти е въздействало, кое е променило в теб като човек, би ли искал да се върнеш отново там, защо, би ли вдъхновил други хора да го направят – кои, защо, как?

Ние ще публикуваме твоят разказ на нашия сайт и нашия Фейсбук и/или Инстаграм профил, ще ти дадем възможност да изявиш себе си и помогнеш на още много други с вдъхновението си, ще можеш да участваш в международен проект с хора, които обичат пътешествията като теб, ставайки част от една креативна и интересна общност, ще ти предложим професионална редакторска помощ, като най-интересните материали ще бъдат включени и издадени в специална книга, в чийто авторски състав ще можеш да участваш и ти.

Срокът за изпращане на статиите е до 31 май 2020

При интерес и желание сме готови да разширим партньорството си, предлагайки различни варианти за допълнителни публикации, видео материали и ТВ интервю в телевизия ММ; Екипът на телевизия ММ е с опит над 20 години на английския и българския пазар. Ние гарантираме за качеството на журналистическия материал и неговата стойност. Можем да предложим и допълнителни услуги под формата на заснемане на промоционално уеб видео за Вас, Ваша компания или заснемане на интервю в телевизия ММ, което ще се излъчи в специалното ни ново предаване за лайфстайл ”Хубав живот”. Кампанията се ръководи от Мая Тунева, която ще се радва да отговори на въпросите ви и да обсъдим и допълнителни възможности за сътрудничество. За контакти и допълнителна информация: www.mmtvmusic.com

Кампанията се ръководи от Мая Тунева, която ще се радва да отговори на въпросите ви и да обсъдим и допълнителни възможности за сътрудничество. За контакти и допълнителна информация: GSM: 0877039305 и maya@mmtvmusic.com

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.