Love letters to the Earth

Телевизия ММ отбелязва Денят на Земята с началото на необичайна кампания

Love letters to the Earth | MMTV Online
“Любовни писма до Земята – назад към спомените ни” очаква да споделите на Фейсбук страницата на MMTV спомен от място, което е оставило особен отпечатък в живота ви и на което в момента заради COVID – 19 не може да се върнете

Кампанията ще продължи до края на пандемията и ще предостави възможност на хора от цял свят да споделят емоциите си от различни места и градове на красивата ни планета, под формата на кратки есета/писма и снимка, като най-вълнуващите разкази ще бъдат преведени и публикувани в книга, първо на български език.

Идеята на онлайн медията за музика и лайфстайл е да даде възможност на всички, засегнати от последиците от коронавируса да дадат изява на мислите, които ги вълнуват в момент, когато са затворени по домовете си. Връщането назад към спомените им биха ги накарали да ги преживеят отново с цялото положително за тялото и душата им въздействие.

Земята си поема дъх в момента. Дали не е време да ѝ кажем колко много означава тя за нас!

Напиши спомена си и го сподели тук https://www.facebook.com/MMTVMusic/

Ако искате да станете партньор на кампанията пишете на media@mmtvmusic.com или позвънете на 0876536044.

Благодарим ви!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.