Go Guide раздадоха за четвърти път своите Food & Drinks Awards

Go Guide раздадоха за четвърти път своите Food & Drinks Awards

Невероятно, но факт – българинът може за друго да няма пари, но за хапване и пийване винаги ще намери

Заведенията в София са пълни, а в празнични дни трудно се намират места без резервации. Достъпът до информация и световни формати на кулинарни предавания разшири светогледа на принципно консервативния средно статистически българин и така се даде шанс на любопитни и нови концепции за хранене и забавление.

Това многообразие се отрази положително и на бизнеса, но направи номинациите и избора на победителите в най-престижната класация за заведения в България изключително оспорвано.

Както винаги организаторите от Go Guide подходиха отговорно и професионално, а нашите зрители имаха възможност да се включат със своя глас за любимите си заведения, барове и клубове.

Горди сме, че наши партньори грабнаха награди в своите категории! Beer Box, първият ресторант направен от транспортни контейнери, чиято реклама засне екипът на телевизия ММ и беше част от предаването ни Парти Навигатор, спечели приза за BEST BEER BAR.

Beer Box, първият ресторант направен от транспортни контейнериНаградата за BEST INTERNATIONAL RESTAURANT заслужено отиде при японският ресторант UMAMI, който се включи награда в благотворителната викторина, средствата за които отидоха в избрани училища, а телевизия ММ бе партньор.

Наградата за BEST INTERNATIONAL RESTAURANT заслужено отиде при японският ресторант UMAMI,ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ, А ВИЕ ВИЖТЕ ПРИ КОГО ОТИДОХА НАГРАДИТЕ ТАЗИ ГОДИНА.

ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ, А ВИЕ ВИЖТЕ ПРИ КОГО ОТИДОХА НАГРАДИТЕ ТАЗИ ГОДИНА.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *