Dir.bg връчи престижните награди She’s The ONE

Dir.bg връчи престижните награди She's The ONE

За пета поредна година Dir.bg връчи престижните награди She’s The ONE на шест дами, които чрез словото, вярата, погледа, дисциплината и добротата проправят пътя на Човека отвъд постиженията на информационните технологии и науката, за да пазят онова, което ще остане в годините напред.

Тази година наградени бяха красивото лице от екрана Радина Червенова, неповторимата  оперна прима Дива Дарина Такова, променящата статуквото в образованието проф. Мариана Мурджева,  сбъдващата мечти на хиляди семейства у нас и в чужбина доц. Мария Юнакова, любимката на публиката – актрисата Алекс Сърчаджиева, и диамантената гимнастичка Симона Дянкова. Те споделиха най-скъпите си спомени, издадоха какви са техните суперсили, отправиха послания към жените, говориха за любовта и добродетелите, разкриха какъв според тях трябва да бъде съвременният женски глас в обществото и кои са най-важните качества, които е добре да притежаваме.

Проф. Мурджева каза, че добротата е много важна, но тя трябва да е принципна и твърда, за да устои на изпитанията. За нея успехът не е самоцел, а приятна работа с екип, на когото вярва.

Радина Червенова си припомни хубавите години в БНТ и нейните ментори. „Всички знаем, че в човешките отношения жените са тези, които проправят пътя, защото те избират най-правилния. Затова моля всички дами да запазят своята женственост, без да се опитват да бъдат нещо друго”, призова емблематичното лице от ефира.

Симона Дянкова коментира, че колкото и красива да е художествената гимнастика, тя учи на желязна дисциплина. Златната медалистка от Олимпийските игри в Токио през 2020 г. призна, че в трудните моменти разчита ината си, който определя за своя суперсила.

„По-голямата част от работата ни е пълна с положителни емоции. Въпреки трудностите, удовлетворението на пациентите е онова нещо, даващо ни хъс да продълаваме напред”, коментира доц. Мария Юнакова, специалист по репродуктивна медицина.

За нея видимата част от успеха представлява денят, в който двойките я представят на своите деца, за чиято поява са се борили заедно.

Дарина Такова е категорична, че “всяка жена има право да създаде своя свят на щастие”. „Невинаги съм била перфектна, но съм имала харизмата на големия артист. Това е рецептата, която кара публиката да усети човека на сцената не като певец, а като артист, който пее, играе, танцува, преживява емоциите на персонажа си до екстремни измерения. Но ако не мине през твоето сърце, как ще стигне до това на публиката?”, сподели още оперната прима.

Алекс Сърчаджиева апелира „ценностите на бъдещето, да бъдат искренноста и добротата, да няма фалш и измама”,”Това, което виждаш както в спектакъла, така и на екрана на телевизора, съм аз. А аз съм си такава, каквато съм си. Сядам срещу моите събеседници не като водеща, а като Александра”, каза актрисата. „Това за мен е начинът – да сме човеци, да си подаваме ръка и да си помагаме. Няма нищо срамно в това, когато човек се е чувствал паднал и объркан, да говори за случилото му се.”

Специален видео поздрав отправиха актьорите Мария Бакалова и Юлиан Костов, който е нейн мениджър и откривател. Той призна, че неговата суперсила е наивността, а колежката му категорично заяви, че всяка жена се ражда с такива способности, просто защото е жена и призова дамите да са все така борбени.

За доброто настроение се погрижиха дует LUNIKK – Криси Йорданова и Денислав Попов, както и световноизвестният танцьор и режисьор Коста Каркашян.

Източник и снимки: Dir.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *