Новите имена в програмата на Spice Music Festival 2022

Новите имена в програмата на Spice Music Festival 2022

Грандиозното събитие ще се проведе на 5, 6 и 7 август 2022 в Бургас

Четвъртото издание на най-мащабния музикален фестивал Spice Music Festival 2022 по българското Черноморие наближава. след няколко седмици Пристанище Бургас отново ще бъде арена на музиката от 90-те, танци и добро настроение!

И понеже изненадите са синоним на Spice Music Festival 2022 организаторите са готови и със следващата – Down Low също пристигат в Бургас, за да изпеят на живо неповторимото парче “Johny B” и останалите си хитове.

Basic ElementBaby D и Londonbeat също се подготвят да се включат в шеметния тридневен музикален маратон, заедно с носителя на две награди Грами Shaggy, шведския изпълнител с персийски корени Arash, който подготвя впечатляващ 90-минутен спектакъл за феновете си в България; легендарните Gipsy Kings; изпълнителите на тоталния хит на 90-те Macarena“  Los del Rio, DJ Sash, BelliniDario Gиталианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair и испанският изпълнител Chimo Bayo.

Spice Music Festival 2022 ще е още по-мащабен и ще се разположи на две сцени – основната сцена и Disco сцената, за която ще трябва да си припомните как се танцува Ламбада, защото на нея ще се качат Kaoma. Очакваме също и Fab Morvan от Milli VanilliThe Weather Girls с вечния им хит „It’s Raining Men“, Ottawan с „Hands Up“, „D.I.S.C.O.” и Boney M.Xperience. В програмата на Spice Music Festival 2022 ще се включи и един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на „M People“  Хедър Смол, както и Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project – Deep Zone All Stars.

Четвъртото издание на фестивала ще се проведе на 5, 6 и 7 август 2022 на Пристанище Бургас

Еднодневни и тридневни билети за Spice Music Festival 2022 може да купите от https://ticketstation.bg/bg/p3214-space-music-festival

Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на някой от последните тридневни билети на фестивала.

Повече от 20 световни изпълнители на две сцени и три незабравими дни, през които ще се върнете в безгрижието на 90-те, при това – на метри от морския бряг!

Това е SPICE Music Festival!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.