Shaggy ще взриви сцената на SPICE Music Festival

Shaggy ще взриви сцената на SPICE Music Festival

Най-големият фестивал по Черноморието ни Spice Music Festival започна на 05 август и Бургас отново е арена на танци, музика и добро настроение!

В първата фестивална вечер началото беше сложено от Gipsy Kings, които получиха от публиката и развяха българското знаме, Loona, Bellini, Dario G, Kaoma, Double you, The Weather girls, Chimo Bayo и много други.

Тази вечер на сцената очакваме да се качи носителят на две награди Грами Shaggy с уникално шоу!

Сложете най-големите си усмивки и елате да се забавляваме заедно“ – прикани всичките си фенове Shaggy, който от два дни е в Бургас.

Освен него на двете сцени на фестивала днес и утре ще видим Arash, Gala, Down Low, Magic Affair, Heather Small ( гласът на M People ), Liberty X, Londonbeat, Cascada, DJ Sash, Basic Element, Fab Morvan от Milli Vanilli, Ottawan и много други.

Spice Music Festival продължава до неделя включително на Пристанище Бургас. Не пропускайте да си припомните атмосферата на 90-те и да се заредите с добро настроение!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.