Премиера на дебютния сингъл “BAD HABIT” на НИКА

Премиера на дебютния сингъл "BAD HABIT" на НИКА
Ники Михайлова – НИКА e родена през 2001, израснала е в артистично семейство и е трето поколение музикант.

Завършва средното си образование в Национално музикално училище “Л. Пипков”, където започва първо с “класическо пиано” и а после специализира и “поп и джаз пеене”. Като инстументалист има награди и гастроли в Обединеното Кралство и Северна Македония. Като соло вокалист има множество самостоятелни изяви и участия в различни сборни програми. Нейните творчески интереси се простират извън музиката и развива своят артистичен потециал и таланти в областта на театъра, киното и изобразителното изкуство.

Още от малка НИКА е взимала участие в редица разнообразни артистични проекти, сред които: 

Tеатрални и театрално – музикални продукции – “Festen
Участие във филми – “Europa saga” – History Channel, “Cerise” (Франция)

Основната мотивация на младата певица НИКА е да се развива като съвременен артист-изпълнител с многопластово творческо амплоа. Артист, който свободно прескача границите между жанрове, стилове и различните видове изкуства. Артист, който чрез творчеството си търси да заразява младите с музикалните си послания и да ги мотивира да намерят своята „различност“ и уникалност в един свят на унифициране.
Да имат смелостта и отговорността да застанат зад своите интереси и желания, да не се подчиняват само на трендове и моди, да не позволяват на стадното чувство да определя техния светоглед.

NIKA- BAD HABIT

BAD HABIT” е нейния дебютен сингъл по нейн текст, а музиката е създадена в съавторство с пианиста-композитор Александър Кипров-син.
Събитието ще бъде на 17.06. (Четвъртък) от 20:00 ч. в Ялта клуб, като освен премиера на песента и видео клипа към нея, ще можете да чуете на живо НИКА в съвместен сет с STARTRAX.

Проектът е осъществен с подкрепата на Министерество на културата и програма “Дебюти на НФК”

Гледайте интервюто на NIKA и Роберта пред камерата на ММТВ

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *