NIKA за дебютното и видео ‘Bad Habit’ | Интервю


НИКА e родена през 2001, израснала е в артистично семейство и е трето поколение музикант.

NIKA завършва средното си образование в Национално музикално училище “Л. Пипков”, където започва първо с “класическо пиано” и а после специализира и “поп и джаз пеене”. Като инстументалист има награди и гастроли в Обединеното Кралство и Северна Македония. Като соло вокалист има множество самостоятелни изяви и участия в различни сборни програми. Нейните творчески интереси се простират извън музиката и развива своят артистичен потециал и таланти в областта на театъра, киното и изобразителното изкуство.

Ника

‘Преди няколко месеца започнахме по-често да се виждаме. Да ми пуска някакви негови неща аз да му пея разни мои. Може би ще звучи доста смешно, но аз тази песен я измислих буквално за има няма половин час. Аз просто влизах в банята да се къпя, колкото и наистина… всеки го прави това нещо. Всеки си тананика накакви неща. Който казва, че не го прави лъже.’

Алекс

Всъщност дойде един път в студиото и каза – ‘Дай да ти изпея това нещо, което ми хрумна’.

Ника

Пуснах я на Алекс и той жестоко се изкефи и направи реално аранжимента

Алекс

Аз го чух и веднага ми дойде идеята за трак да го направя и по какъв начин. Веднага го аранжирахме, веднага го направихме и стана много бързо. Всъщност идеята беше много силна. Понеже много се изкефихме как стана, решихме това да е сингъла.

Повече за дебютния трак “Bad Habit” може да научите в интервюто с NIKA.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *