YALTA Club за пореден път е сред световния клубен елит

Justin Bieber с изповед в Инстаграм.

YALTA Club в световния клубен елит

YALTA Club е избран за един от 100-те най-добри клуба за електронна музика в света. Това признание не е изненада тъй като идва за 10-ти пореден път. Тази година в класацията на DJ Mag, Yalta Club заема 62-ра позиция. Това са цели 20 места по-напред от 2017-та година. Освен, че в клуба са участвали звезди от световна величина като Fedde Le Grand, Mark Night, Victor Calderon и още много други, Ялта продуцира и участия на бележити DJ-и в различни клубове в страната и по морето. Феновете на електронната музика очакват с нетърпение да разберат какво са им подготвили и тази година организаторите на Ялта. А ние от телевизия ММ им пожелаваме следващата година да стъпят на още по-горна позиция.

Justin Bieber се изповяда в Инстаграм

С наближаването на Великденските празници явно идва и времето за преосмисляне и помирение. В дълъг пост в профила си в Инстаграм, Бийбър споделя, че „Великден не е празник за едно зайче”. Той продължава като заявява, че Христовата вяра го е освободила от ограничението и срама. „Исус Христос промени живота ми” е друго негово скорошно изказване по повод новия му албум, който може би ще е вдъхновен от вярата му. И така, докато за Бийбър великденските празници са за Исус Христос и религията, за Miley Cyrus, те са време за отмора и забавление. Певицата отбеляза празника в социалните медии с интересна фотосесия, на която бива напляскана от самия Великденски заек. Едва ли чувството за хумор на госпожица Сайръс ще се хареса на всички набожни, но нека бъдем по-широко скроени. А пък и, честно да си призная, не съм учудена от снимките – типично в стил – Майли.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *