Световноизвестна експериментална изложба гостува в София

Световноизвестна експериментална изложба гостува в София

Световноизвестната експериментална изложба 3D DOUBT YOUR EYES отваря врати за първи път в България.

Експозицията на World Touring Exhibitions, една от водещите компании в бранша, е обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, привличайки милиони посетители, включително в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, световноизвестната изложба 3D DOUBT YOUR EYES привлича хора от 5 до 75-годишна възраст, като всеки може да стане част от необичайна илюзионна сцена и да си направи забавни и паметни снимки (от които се получават чудесни постове в социалните мрежи).

Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени.

Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект, специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част от света на 3D DOUBT YOUR EYES.

Не пропускайте тази наистина интересна изложба, която няма прекомерни претенции за висока култура, но може да стимулира мисленето и фантазията, да образова и за забавлява.

Изложбата ще гостува в София от 1 до 30 април 2022 г. включително в галерията на СБХ на ул. “Шипка” 6.

РАБОТНО ВРЕМЕ

От понеделник до петък: 11 – 20 ч.

Събота и неделя: 10 – 20 ч.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *