Bruno Mars, JAY-Z, Beyoncé и… Руми

Bruno Mars с един куп музикални награди. 

Новият албум на Bruno Mars „24K Magic” вече е с двойно платинен статус за продажби и преслушвания и не се очертава да спре до тук.

Едноименният сингъл се задържа в топ 10 на класацията на Билборд 200 за цели 33 седмици. С това Марс добавя към колекцията си от награди Grammy и няколко платинени сертификата от RIAA. Любимецът на милиони дори се изравнява по брой на песните, оглавили класациите на Билборд, заедно с Usher. Неоспоримият талант на изпълнителят се доказва и с това, че той е един от малкото, написали и продуцирали сами всички свои хитове, стигащи до върха. В момента тече световното турне на звездата, което изненадващо се казва „24K Magic Tour”. За повече подробности, можете да потърсите в официалната страница на Марс.

Мама Beyoncé, JAY-Z и близнаците.

Появата на бял свят на близнаците на Beyoncé и JAY-Z в средата на месец юни са новото вдъхновение на изпълнителката.

Бионсе вече записва нови песни една след друга и планира предстоящо турне, а грижите за малчуганите са поверени най-вече на Джей Зи и един куп бавачки. 35 годишната певица няма намерение да се оттегля от музикалните висини и да се остави да бъде изместена. Бионсе съобщава, че скоро ще пусне информация кога точно ще започне турнето.

Какво е общото между Руми и Beyoncé вижте във видеото.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *