Bruno Mars завладява класациите с 24K Magic

Bruno Mars завладява класациите с 24K Magic - MMTV

Четири години след издаването на последния си албум “Unorthodox Jukebox”, Bruno Mars се завърна с 24K Magic.

Песента е първият сингъл от предстоящия му албум. Той ще излезе на 18-ти ноември, а парчето бързо дебютира на първо място в класацията Billboard + Twitter Trending 140. The Trending 140 измерва в реално време усилването на интереса към артисти и тяхната музика в Twitter постове.

24K Magic за пръв път влезе в класацията през нощта срещу петък. Тогава Mars представи видеото към песента в YouTube и остана на върха ѝ повече от 12 часа след това.

Видеото, на което изпълнителят се забавлява, пие и играе хазарт във Вегас, вече има повече от 24 милиона преглеждания в YouTube.

Въпреки 4-годишната пауза от издаването на последния му албум, Bruno Mars не е спрял да присъства на музикалната сцена. През 2014-та оглави Super Bowl halftime show. Участва в супер хита на Mark Ronson – Uptown Funk, който прекара 14 седмици на върха на Billboard Hot 100. Който стана най-горещата песен за 2015г. в финалната класация Hot 100.

mmtv-news-bruno-mars-445.jpg

На 15-ти октомври Mars, който участва два пъти на Super Bowl Half Time Show, за четвърти път ще гостува в Saturday Night Live.

“24K Magic” може да бъде закупена в iTunes.

Албумът “24K Magic” ще бъде на музикалния пазар от 18-ти ноември от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International и може да бъде предварително поръчан тук.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *