Татко ли е вече Enrique Iglesias?

Татко ли е вече Enrique Iglesias? MMTV Online... Enriwue Iglesias performing on stage

Източници твърдят, че преди броени дни Enrique Iglesias е станал баща на близнаци

Енрике и дългогодишната му половинка Анна Курникова по неофициална информация са станали родители този уикенд. Източниците на радостната новина са няколко, но новината все още не е потвърдена официално.

Според сведенията на сайта TMZ тенесистката е родила близнаци – момче и момиче, в събота, 16 декември, в Маями. Имената на новородените са Никълъс и Луси. Но дали това е така, предстои да разберем от говорител на семейството или от самите родители.

enrique-iglesias-anna-kournikova-mmtv-001Новината за наследниците изненада всички, тъй като бременността на Анна Курникова не е била оповестявана. Смята се, че това е заради едногодишното отсъствие на руската тенесистка от прожекторите и несигурния статус на отношенията между нея и латино изпълнителя.

Енрике Иглесиас и Анна Курникова са заедно от 2001г., но през последните години двойката рядко се е появявала заедно публично. По-рано през 2017г. изпълнителят дори призна, че дори след над десетгодишна връзка баща му – Хулио Иглесиас, все още не се е запознал с нежната половинка на сина си. Ако раждането на близнаците се окаже истина, то няма да има повече причина за чакане!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Източник заглавна снимка: Alejandra Walker @Flickr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *