Kanye West в подкрепа на Donald Trump

На търг отиват най-големите хитове на сър Elton John

Kanye West изтри профилите си в Twitter и Instagram след редица негативни коментари на фенове

На нож беше приета от мнозина и безусловната му подкрепа за президента Donald Trump. Това не е първия път, в който звездата напуска социалните мрежи. Той де-активира акаунта си в Туитър в продължение на почти една година. След което се завърна през април в период на усилена работа над новия си албум. Уест изтри и акаунта си в Инстаграм през 2017г. Активира го за кратко през февруари и след това го премахна на Деня на Влюбените. Наскоро пак го възобнови.

Elton John продава текстовете на най-големите си хитове

Текстовете на някои от най-големите хитове на сър Елтън Джон – “Rocket Man“, “I’m Still Standing” и версията на “Candle in the Wind” за погребението на принцеса Даяна, ще бъдат изложени на търг. Това съобщи дългогодишният сътрудник на британския музикант който заяви, че е  решил да почисти архивите си, предаде Ройтерс.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *