Невероятната история на Елтън Джон оживява в Rocketman

Невероятната история на Елтън Джон оживява в Rocketman
Музиката и магията на невероятния живот на Елтън Джон оживяват на голям екран с #Рокетмен (Rocketman)

Вижте как екипът на филма обсъжда израстването на Елтън Джон от музикален феномен до поп икона в това специално видео за #Рокетмен. В кината от 31 май.

РОКЕТМЕН е епична музикална фантазия, която разказва житейската история на Елтън Джон (Тарън Еджъртън) в годините, когато той прави големия си пробив на сцената. Филмът проследява фантастичния път и трансформацията на Реджиналд Дуайт от срамежливо музикално дете-чудо до международната суперзвезда Елтън Джон. Една общочовешка история, в която момче от малък град става една от най-ярките фигури в поп-културата. В РОКЕТМЕН участват още Джейми Бел като дългогодишния творчески сътрудник и партньор на Елтън Джон – Бърни Топин, Ричард Мадън като първия мениджър на ЕлтънДжон Рийд, и Брайс Далас Хауърд като майката на Елтън – Шийла Феърбрадър.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.