Изненадващата първа любов на принц Чарлз

Изненадващата първа любов на принц Чарлз
Неизвестни факти за първата тръпка на срамежливия принц бяха публикувани в дните преди празника на Св. Валентин.

Принцеса Даяна и Камила Паркър-Боулс са несъмнено най-важните жени, променили живота на британския престолонаследник. Оказва се обаче, че преди тях е имало и други, които в някаква степен са изиграли съдбоносна роля в любовния му живот.

Първата любов на принц Чарлз до момента не беше широко известна. Това е Лусия Санта Круз, дъщеря на посланика на Чили в Обединеното Кралство по това време. Двамата се запознават докато той е студент в Тринити колидж.

Лусия е лингвист, говори четири езика и има дипломи от престижни университети, включително от Оксфорд. Но не това е най-важното. Пленила е сърцето му на вечеря през 1969 г. и за принца това е любов от пръв поглед, според Лейди Елизъбет Ансън, негова братовчедка и приятелка на Лусия.

young girl sitting on the floor
Лусия Санта Круз
Твърди се, че тя има известна визуална прилика с Камила и вероятно това по-късно го е привлякло към нея.

The Daily Telegraph дори пише, че Лусия е представена на кралското семейство в двореца Балморал и се е говорило дори за сватба. Поради  факта, че Лусия е католичка, това е отхвърлено като възможност и те се разделят. Въпреки това Лусия има съдбовна роля за бъдещето на Уелския принц.

Lucia Santa Cruz and prince Charles in car

През 1971 г. Лусия се премества на квартира в един от най-скъпите квартали на Лондон, Белгрейвия. Там се сприятелява със съседките си, а една от тях е младата Камила Шанд (Паркър-Боулс), настоящата съпруга на принц Чарлз.

Останалото, както казват, е история. А Лусия Санта Круз е поканена на сватбата им през 2005 г.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *