Кристиан Костов с наградата People’s Choice Award 2018 на ЕВВА. Честито..!

Освен награда EBBA Кристиан Костов спечели и нагарадата People’s Choice Award 2018

За Кристиан Костов разстоянията явно не са нищо особено. Ямбол – Москва – България – световните музикални върхове. Кристиан е забелязан за първи път, качвайки се на сцената на формата Х фактор 2015та/2016та. Въпреки, че на финалът става втори, това не бележи край на неговата музикалната кариера, а точно обратното. През 2017-та година постига най-големия успех в своята музикална кариера (поне до момента). Той се класира на второ място на Евровизия с песента Beautiful Mess.

Екипът на MMTV присъства на раздаването на наградите EBBA 2018, които се връчват за пробив отвъд границите на своята държава. Именно нашият екип пръв отрази и спечелването на най-престижната награда от Кристиан Костов, а именно People’s Choice Award 2018. Това го направи най-големият победител на фестивала Eurosonic Noorderslag 2018.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *