Liam Gallagher във ваната, а официалният сингъл за 2017 е…

Shape of you e най-продаваната и стриймвана песен за 2017-тa

Официалният сингъл за 2017-та година се очаква да отиде при Ед Шийран и песента Shape of you. Тя измества дори лидерът до този момент Despacito.  Shape of you e най-продаваната и стриймвана песен за 2017-тa по цял свят. А в Обединеното кралство е най-стриймваната песен за всички времена. Успехът на Шийран не спира до тук. В класацията  се нареждат и други негови песни. Castle on the hill на трето, Galway girl на четвърто и Perfect places на 31-во място. Британският изпълнител здраво е завзел класациите и явно няма намерение скоро да отстъпва.

Liam Gallagher с променен мироглед

Изглежда, че рок легендата Лиъм Галахър е в нов етап от живота си. Бившият фронтмен на Оазис споделя, че предпочита да си вземе релаксираща вана пред това да пуши и пие на някое среднощно парти. „Мия чиниите, чистя и обожавам да се потопя във ваната, около която да са запалени свещи, колкото и момичешко да звучи. Можеш напълно да се отпуснеш и да излезеш като самия Буда” шегува се Галахър. „Хубаво е да си нормален”, казва той, като единственото място, на което му се налага да не е, е сцената. Лиъм осъзнава всичките си бурни прояви и грешките, които е правил и именно това го подтиква да обърне нова страница в своя живот.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *