“Разговори за бъдещето” – премиера по телевизия ММ

"Разговори за бъдещето" - премиера по телевизия ММ
На 27 февруари, от 20.30 ч. стартираме новото ни предаване “Разговори за бъдещето” с водещ Ивайло Симеонов.

Живеем във време на промени. Всеки ден е изненада. Решихме да приемем предизвикателството да ви представяме алтернативни гледни точки, да ви срещаме със събеседници, които не извират от екрана, да ви забавляваме докато поставяме серизони теми за размисъл, да водим дебати, като се изслушаваме и уважаваме различното мнение, да сме ви полезни.

Каним ви да споделим заедно 30 минути, които ще оставят следа в съзнанието ви, ще ви усмихнат, дори ядосат, но няма да ви бъдат безразлични. 30 минути заедно с “Разговори за бъдещето” и водещия Ивайло Симеонов.

Ако името и симпатичното му лице са ви познати, то може би сте бил член на Клуба по таекуондо в Техническия Университет, чийто председател е той, или сте бил негов студент в същото учебно заведение, от специалността ‘’Мениджмънт на високите технологии, иновации и предприемачество’’. Сигурно сте запознати и с обществените му изяви като втори мандат кмет на община Елин Пелин и носител на званието ‘’Кмет на годината’’ в категория ‘’Инвестиции и работни места’’ за мандат 2015 – 2019 г. Най-голямата гордост на 44 годишния Ивайло Симеонов обаче са двете му деца.

Извън официалната му биография остават няколко забавни факта: той е бивш рапър, пее в църковен хор, обича да танцува народни танци, играе табла и бие безпощадно на ‘’Не се сърди човече’’. Отскоро за всичко, което го вълнува може да четете и в блога му vsichkoelichno.com.

Как да не му повериш отговорната роля на приятен събеседник за интересните гости, които ще каним в “Разговори за бъдещето”!

"Разговори за бъдещето" | Ален Паунов

Стартираме с една изключително важна и доста проблематична тема – „Онлайн образованието’’. Първият ни гост е Ален Паунов, юрист по образование, програмист, автор на платформата в помощ на учителите teachme.bg. Млад човек, бликащ от енергия, с позитивно отношение към света, въпреки случващото се около нас. Имаше сблъсък на гледни точки, споделен ценен опит и много хубава емоция.

Гледайте. Коментирайте. Споделяйте. “Разговори за бъдещето” с Ивайло Симеонов , 27 февруари 2021 г. от 20,30 ч., само по телевизия ММ и на mmtvmusic.com

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *