Веси Бонева с призив към българите

Сгазиха Ед Шийран!

Нашият екип беше най-любезно поканен от Веси Бонева и Светльо Къслев на промоцията на новата им песен „Елате си”

Почудихме се ние кой да си дойде, откъде да си дойде, защо да си идва и ето те самите разкриха каква е тайната на заглавието:

Ванеса: Какво според вас шокира най-много един българин, връщайки се в България?

Светльо: Дай това знаме!

Веси: Според мен на първо място, излизайки от летището, хващайки първото такси, се сблъскваме с българската реалност. Защото сме свикнали на едно по-нормално отношение навън, където хората са в костюми, където хората не пушат в колите си и т.н., но това няма никакво значение, защото нещата са на път да се оправят според мен. Все повече и повече хора се събуждат за своите идеи, прибирайки се в България те ги реализират.

Светльо: Аз си мисля, че най-важното е, че има питка тука… С много хубава храничка и всичко е толкова яко.

Ванеса: А, не мога да не се съглася с теб! Само да намерим от някъде и масълце и шарена сол… ммм…

Ванеса: С какво да свиква българинът, когато се прибере от чужбина? Какъв съвет ще дадеш на някой, който е живял например 15 години извън страната и сега е дошло времето да се завърне?

Светльо: Не мога да му дам съвет, но аз, като съм обикалял толкова много из чужбините и като се прибера винаги ми става едно такова родно и знам, че абсолютно всичко си имаме и знам, че абсолютно всичко, от което имаме нужда, можем да го намерим тука.

Веси: Да намерим съмишленици, това е моят съвет. Прибирайки се в България е много важно да намерим хора на нашата вълна, хора, които да мислят в същата посока, да бъдем заедно като екип, за да вървим напред, защото един човек не може да повдигне планина сам, трябва да бъде с дружина – “Сговорна дружина планина повдига”!

Светльо: Клипа пак ще пусна.

Весо: Пусни клипа!

Светльо: Извинявай Стоьо…

Ванеса: Извинявай, Стоьо, ше ли е удобно да пуснеш пак клипа, че не го видяхме?

Ванеса: Готови ли сте да организирате един голям концерт с български изпълители на стадиона например? И с тази песен “Елате си” да призовете българите в чужбина да се върнат обратно тук? С една дума да създадете по-глобална кауза и послание?

Веси и Светльо: Да, възможно е!

Веси: Съвсем възможно е. Между другото първите стъпки вече започваме да ги правим, тъй като скоро ще имаме много голям повод да се съберем много хора на едно място, музиканти на едно място. След това тази искра започва да върви като зараза от един към друг. Поводът е София Лайв Клуб, концерт промоция на нашия албум “Родината”, който предстои да излезе на 2ри декември, 2017та година, сега.

Ванеса: Абе, парчето много ни хареса! Ще си го гледаме ние, пък току виж са се върнали и повече българи.

Сгазиха Ед Шийран!

Новият моден аксесоар на Ед Шийран през следващият месец ще е гипс… Певецът разкри, че е бил блъснат от кола, докато е карал колелото си. В следствие на падането е счупил дясната си ръка. Певецът пусна снимка в Инстаграм. В текст към снимката той обяснява какво се е случило, и че това може би ще повлияе негативно на планираните концерти в Азия. Дали Шийран ще ъпгрейдне своите възможности като се научи да свири на китара и с гипс, се очаква да разберем.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *