NDOE с първи самостоятелен албум в City Stage

NDOE – един от иноваторите в рапа

Той е един от първите и с една крачка напред от останалите. NDOE винаги е бил от иноваторите в рапа, затова ни е толкова интересен и го следим отблизо вече дълги години. С изпипани до всяка сричка рими и свръхчувствителност към качествения звук, NDOЕ показа, че няма значение нов или стар рап, важно е как играеш играта. След години трупане на опит и оцеляване на гребена на три вълни на рапа, Жорката изкара албум през 2018-та, който от първото слушане се превърна в емблематичен и заслужено му донесе приза “Албум на годината” на Годишните хип-хоп награди.

Хиляди белези”, както е името на албума, задава и отговаря на хиляди въпроси и развълнува хиляди хора. Принос за това имат идеите, римите и уникалното пеене на NDOE както в студиото, така и на живо. Но заедно с лириките на Жорката, въздействат и мощните бийтове на muhaill, който също си тръгна от церемонията на рап наградите с признанието “Бийтмекър на годината”.

С вече доказани хитове като “Аре на бас”, “Много думи”, “Ше дойдеш ли с менNDOE размъти застоялите води в рап сцената в България и показа как можеш да правиш рап, без да пееш на изтъркани теми и без да правиш какъвто и да е компросис със себе си и своите желания и стремежи като артист. Той просто прави музиката, която харесва. Харесваме я и ние.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *