Мащабната продукция Walking With Dinosaurs гостува за първи път в София!

Walking With Dinosaurs е вече в България!

Мащабната продукция гостува за пръв път в София!

Световно признатата грандиозна продукция WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR, базирана на отличените с редица награди серии на BBC Studios, пристига в България тази седмица! Шоуто е гледано от над 9 милиона души в повече от 250 града по целия свят. Екипът е вече в България, за да подготви сцената на Арена Армеец за четирите впечатляващи шоута на 26, 27 и 28 април!

Внушителният спектакъл WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR показва динозаврите в реален размер, като всичко, което публиката ще види, е базирано на последните научни изследвания. Подготовката за шоуто продължава цяла седмица, а продукцията пристига в България с 23 тира.

Вратите в деня на всеки един от спектаклите ще отворят 60 минути преди обявения начален час на всяко шоу.

Билети за всяко от четирите представления WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и на място на касата на Арена Армеец в деня на събитието.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *