Cher с нова роля на голям екран

Cher с нова роля на голям екран. Продължение на ‘Mamma Mia!’

Ако след „Бурлеска“ (2010) вече усещате липсата на Cher на голям екран, не тъжете повече!

Легендарната изпълнителка се завръща в киното след 7-годишна пауза, а новата ѝ роля ще бъде в продължението мюзикъла ‘Mamma Mia!’ от 2008 г.

mmtv-cher-2.jpg

Шер, която е доста активна в Twitter, обяви новината в социалната мрежа. След поредица от потайни постове и снимка на чифт ботуши (на снимката по-долу), певицата изплю камъчето след въпрос от свой последовател. На думите „Извинявай, прекрасно човешко същество, можеш ли да ни споделиш нещо повече, преди да сме се развълнували твърде?“, Шер отвърна: „Амии… участвам в Mamma Mia 2.“

mmtv-cher-3.jpg

Нейното присъствие е потвърдено и от режисьора Ол Паркър. Втората част се казва Mamma Mia: Here We Go Againи се очаква на екран през лятото на 2018г. Планираната премиерна дата засега е 20 юли. Снимките на лентата вече започнаха преди няколко месеца, но сюжетът все още се пази в тайна. 71-годишната изпълнителка е поредната звезда в актьорския списък, редом до Мерил Стрийп, Колин Фърт, Пиърс Броснан, Аманда Сайфред и др.

Засега не се зная нищо повече за ролята й, освен че, както самата Шер споделя в предишни туитове, ще изпълнява няколко танца. Нищо, което да не е в нейните възможности, така че я очакваме с АББА на уста през следващото лято.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Снимки: Jonnessa at Flickr и Twitter @cher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *