Cher издава новия си албум “Dancing Queen” на 28 септември

SEE THAT GIRL… WATCH THAT GIRL… SHE’S THE DANCING QUEEN

Cher издава новия си албум “Dancing Queen” на 28 септември

Легендата отдава почит към музиката на ABBA след световния мега успех на филма “Mamma Mia! Here We Go Again”

Неповторимата Cher ще издаде новия си албум “Dancing Queen”, изпълнен с всички хитове на ABBA, на 28 септември през Warner Bros. Records. Предварителните поръчки на записа стартираха, а тези, които се възползват от възможността да си го поръчат по-рано, ще получат веднага интерпретацията на Cher на песента “Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)”.

Иконата, носителка на Oscar, Emmy и Grammy награди, се е вдъхновила да запише този албум след впечатляващото си изпълнение в наскоро излезлия хитов филм “Mamma Mia! Here We Go Again”.

Cher споделя:

„Винаги съм харесвала ABBA и съм гледала оригиналния мюзикъл “Mamma Mia” на Бродуей три пъти. След като снимахме “Mamma Mia! Here We Go Again”, си припомних тези страхотни и вечни химни, които групата е написала, и започнах да си мисля защо да не запиша албум с тяхната музика? Песните бяха по-сложни за изпяване, отколкото си представях, но съм толкова щастлива от начина, по който се получиха. Много съм развълнувана хората да чуят албума.”

Dancing Queen” е записан и продуциран в Лондон и Лос Анджелис от дългогодишния сътрудник на Cher Mark Taylor, който стои зад световния хит на певицата “Believe”, станал #1 в над 50 държави. На 2 декември във Вашингтон Cher ще бъде наградена с Kennedy Center Honor. Ден по-късно ще се състои премиерата на новия ѝ мюзикъл, “The Cher Show”, на който певицата е и съпродуцент.

Албумът “Dancing Queen” на Cher ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте “Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)” в Spotify
Слушайте в Apple Music

Dancing Queen” траклистинг:
1. Dancing Queen
2. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
3. The Name Of The Game
4. SOS
5. Waterloo
6. Mamma Mia
7. Chiquitita
8. Fernando
9. The Winner Takes It All
10. One Of Us

Източник: Орфей Мюзик / Warner Music International

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *