Престъпление на Charles Manson в новия филм на Quentin Tarantino

Престъпление на Charles Manson в новия филм на Quentin Tarantino

Източник сподели пред ‘Vanity Fair’ първи подробности за деветия филм на Quentin Tarantino

Заглавието на деветия филм на Куентин Тарантино все още не е известно. Наскоро обаче станаха ясни други не по-малко важни подробности около продукцията. За режисьора тя ще бъде първата разпространявана от Sony след скандалите с Компанията „Уайнстийн“.

Досега се въртяха слухове, че сюжетът ще разглежда убийствата, които Чарлз Менсън и последователите му в Калифорния извършват през 1969 г. Източник на ‘Vanity Fair’ обаче казва пред изданието, че убийството на актрисата Шарън Тейт и четирима нейни приятели от последователи на Менсън ще служи за фон на основната линия.

mmtv-quentin-tarantino-new-movie-2019-2.jpg

Лицето, което е прочело сценария, споделя следното:

 „Разположен в Лос Анджелис през лятото на 1969 г. Новият филм на Куентин Тарантино се фокусира върху телевизионен актьор, който участва в хитов сериал и се мъчи да пробие във филмовата индустрия. Негов приятел, който работи и като дубльор на главния герой, има същото желание.“

‘Deadline’ публикува информация, че за двете главни роли създателите са се свързали с Том Круз, Брад Пит и Леонардо ДиКаприо. За образа на 26-годишната Шарън Тейт се говори, че създателите имат предвид Марго Роби.

mmtv-quentin-tarantino-new-movie-2019-3.jpg

Очаква се, че смъртта на Чарлз Менсън, който почина в затвора на 19 ноември, ще подсили интереса към лентата. Снимките трябва да започнат около средата на 2018 г., а премиерата на филма очакваме през 2019.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *