Star Wars с нова трилогия и сериал

Star Wars с нова трилогия и сериал... ? MMTV Online...

Новата трилогия на Star Wars ще бъде „отделна от епизодите за Скайуокър“

Освен че остава само месец до новия 8-ми епизод на Star Wars по кината, феновете на сагата вече имат още една вълнуваща причина за радост. Създателите обявиха плановете си за цяла чисто нова трилогия!

Нейн режисьор ще бъде Райън Джонсън, чийто дебют във вселената на „Междузвездни войни“ е с предстоящия през декември „Последният джедай“. От „Дисни“ и „Lucasfilm“ съобщават, че Джонсън ще създаде нови три филма. „Първият ще е по негова режисура и сценарий, а дългогодишният партньор Рам Бергман ще продуцира“.

От изявлението още разбираме, че новата трилогия ще е „отделна от епизодите за Скайуокър“ и „ще въведе нови герои от място сред галактиката, което „Междузвездни войни“ досега не е изследвала.“ Президентът на „Lucasfilm“ – Катлийн Кенеди споделя, че компанията много е харесала работата с Райън Джонсън. Кенеди казва:

„Той е съзидателна сила и да гледам как измайсторява „Последният джедай“ отначало докрай беше една от най-големите радости в кариерата ми. Райън би направил страхотни неща с бялото платно на тази нова трилогия.“

mmtv-star-wars-2.jpg

Към момента трилогиите по сагата са три на брой.

Оригиналната трилогия от сагата е между 1977 г. и 1983 г., тази в периода 1999-2005 г., в която събитията предшестват вече показаните, и настоящата. Последната започна през 2015 г. със „Силата се пробужда“ и ще бъде завършена с „Последният джедай“ през декември 2017. Предстои и още неозаглавения 9-ти епизод, насрочен за 2019 г. Междувременно миналата година излезе „Rogue One“, чието действие е поставено между 3-ти и 4-ти епизод от първата поредица.

via GIPHY

Засега не се посочват повече подробности за заглавия или премиерни дати. Междувременно обаче се разбра, че в процес на планиране е и телевизионен сериал по „Междузвездни войни“. Той ще бъде излъчен по новата стрийминг услуга на „Дисни“. Според ‘Variety’ тя трябва да бъде готова за пускане в употреба до края на 2019 г. Изглежда, че това е само началото на пътешествията ни “в една далечна галактика”…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *