Фенове на Star Wars: The Last Jedi – „Изтрийте Епизод VIII!”

Фенове на Star Wars: The Last Jedi - „Изтрийте Епизод VIII!” MMTV Online

„Последните джедаи“ впечатлява критици, но не и фенове

Светът най-после дочака Епизод VIII от култовата сага, но не всички фенове са доволни от премиерния филм. Един от тях дори е създал петиция за премахването на новото попълнение, съобщава ‘NME’.

Докато критиците посрещат „Последните джедаи“ с одобрение, то ситуацията е различна при дългогодишните почитатели на поредицата. След премиерата на филма на 14 декември един от феновете дори се оказва толкова разочарован, че решава да разпространи петиция в интернет срещу лентата на Райън Джонсън. Американецът на име Хенри Уолш е прибягнал до сайта Change.org, където е съставил собствена кампания, озаглавена „Да накараме „Дисни“ да зачеркне Епизод VIII на „Междузвездни войни“ от официалната поредица“.

Уолш смята, че „Последните джедаи“ „напълно разрушава наследството на Люк Скайуокър и джедаите“. В текста към петицията дори нарича Епизод VIII „пародия“. Но според жителя на щата Джорджия това не е непоправимо:

„Тъй както елиминирахте 30 години разказани истории, сега ви молим да премахнете още една, „Последните джедаи“. Отстранете я от традиционната поредица, отложете Епизод IX и направете наново Епизод, за да възстановите наследството, почтеността и образа на Люк Скайуокър.“

mmtv-fans-against-star-wars-episode-8-the-last-jedi-petition-2.jpg

Към този момент петицията е събрала почти 45 хил. от набелязаните засега 50 хил. подписа. Въпреки изразеното недоволство, е малко вероятно от филмовото студио да предприемат крачка за пренаправата на епизода. Райън Джонсън получи възможността да режисира „Последните джедаи“ след работата на Джей Джей Ейбрамс по Епизод VII. След това ще връщане щафетата за Епизод IX. Вече стана ясно, че Джонсън ще оглави и предстояща нова трилогия по „Междузвездни войни“, обявена миналия месец. Да се надяваме, че ще отговорят на очакванията.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *