Zombieland 2: обещава супер зомбита

Zombieland Too Zombieland 2: обещава супер зомбита
Детайли около сюжета и заглавието на Zombieland 2 бяха разкрити след почти десетилетие от пускането на оригиналния филм

Това продължение обещава да се потопи в еволюцията на човекоядните същества.

В Zombieland (2009 г.) режисиран от Рубен Флийшер, героите на Уди Харелсън, Джеси Айзенберг, Ема Стоун и Абигейл Бреслин поемат на пътешествие прекосяващо страната с надеждата да оцелеят от вируса превърнал хората в зомбита.

По пътя си към крайната дестинация Лос Анджелис те задължително следват набор от правила свързани с оцеляването при зомби апокалипсис. Някои от тях включват:

„Винаги проверявай задната седалка”,

„Винаги връзвай здраво обувките си”

и дори

„Избягвай стриптийз клубове”.

По време на тяхното оцеляване-приключение те попадат на различни хора включително на Амбър Хърд, която се е превърнала в зомби и дори на Бил Мъри, който играе себе си.

След почти десет години от пускането на Zombieland, сценаристите Rhett Reese и Paul Wernick, които са и сценаристи на Deadpool и Deadpool 2 потвърждават, че продължението на филма е в процес на работа. Цялостният преглед на сценария разкрива някои интересни детайли относно продължението.

Възможно е Zombieland 2 да излезе по кината още през 2019г.

Splash Report цитира източник, близък до проекта според, който заглавието на филма ще бъде Zombieland Too.

Генезисът на историята отново ще се върти около оригиналния квартет актьори на Зомбиленд (които се очаква да се завърнат). Като те вече живеят в свят пълен с еволюирали зомбита.

От друга страна популацията от зомбита започва да намалява и като цяло се носи общо усещане на апатия, което е завладяло героите на историята. В крайна сметка тази апатия спомага Уичита (героинята на Стоун) да напусне групата, а Литъл Рок (Абигейл Бреслин ) да избяга с нов, неназован до момента образ.

Това ново развитие ще поведе героите отново на път с цел спасителна мисия. Там те ще се натъкнат на нова порода “супер зомбита”. Те са по-големи, по-силни и далеч по-устойчиви от предишните им версии.

Въпреки дългата пауза между двата филма, франчайзът Zombieland не бе напълно изоставен. През 2013 г. Amazon обмисляше пускането на сериал Zombieland отново написан от сценаристите Reese и Wernick. За съжаление, поради лошото приемане на пилотната серия, Amazon изостави проекта.

източник: https://screenrant.com/

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *