Michael Buble – „Нямам сили вече за звездния нарцисизъм. Оттеглям се.’’

Той разкрива, че е приключил със славата в едно последно интервю

Michael Buble заяви, че се отказва от музиката след битката с рака на неговият син

Канадската звезда заяви, че се отказва от музиката след битката с рака на неговият син

Той направи това в “последното си интервю” дадено пред списание Daily Mail Weekend

Michael Buble изглежда има всичко. Спечелил е четири награди Грами, продал над 75 милиона албума, които му носят по 35мил. паунда на година, женен е за ослепителната аржентинската актрисата Luisana Lopilato, с която имат три деца. Най-голямият е Ноа (5г.) последван от сина им Елиас (2г.) и двумесечната им дъщеричка Вида.

Michael Buble е женен за ослепителната аржентинската актрисата Luisana Lopilato, с която имат три деца.

Но както Бубле най-добре знае съдбата не подминава дори известните и богатите

Всички успехи и лукс, с който са обградени губят смисъл, когато преди две години големият им син Ноа бива диагностициран с рак на черният дроб – хепатобластома (hepatoblastoma).

Веднага и двамата родители поставят кариерата си на пауза, за да подкрепят син си в тежката битка. Семейството заминава за САЩ, където Ноа се подлага на лечение за хепатобластома.

Към днешна дата 5-годишният Ноа е в ремисия, но изстрадалият баща заявява в интервюто:

„Просто нямам сили вече за звездният нарцисизъм. Това е последното ми интервю. Оттеглям се.”

43-годишният певец обясни, че болката, която е претърпял след поставената диагноза на сина му е променила изцяло “възприятието му за живота“. Именно това е довело до решението да приключи със славата.

Бубле казва:

“… Цялото ми съществуване се промени след диагнозата на синът ми. Възприятието за живота… Не знам дали ще мога да направя това интервю без да се разплача. А никога публично не съм губел контрол над емоциите си… ”

Изпълнителят споделя, че е смутен да осъзнае колко егоистичен е станал през годините. Той разбрал това, докато се е грижел за възстановяването на здравето на своя син. В интервюто обяснява как се опитвал са извлече „най-доброто” от ситуацията.

…Никога не я наричах болницата. Наричах я „забавният хотел”. Всеки ден взимах допълнителни чаршафи и с тях правех палатка за Ноа. Опитвах се да извлека „най-доброто” от ситуацията…”

Преди да дойде ужасната диагноза Бубле признава че се е чувствал изгубен:

“…Изгубих радостта в даден момент. Точно преди наградите BRIT започнах да губя сюжета. Отчаяно се опитвах да задържа нещо, което мислех, че може да загубя и си мислех, че трябва да направя нещо специално, за да го запазя…

Започнах да правя нещата извън зоната ми на комфорт. Като презентации.  Истината е, че от доста време не се забавлявах. Започнах да се притеснявам за неща като продажби на билети за турнетата, какво казват критиците, каква е оценката за мен…

…Но диагнозата ме накара да разбера колко глупаво е било да се притеснявам за тези незначителни неща. Бях смутен от егото си, и че бях допуснал тази несигурност…

… И реших, че никога повече няма да прочета името си в печатната преса, повече няма да чета рецензия и не го направих. Реших, че няма да използвам социалните медии и не съм го направил…”

Когато научава, че Ноа е в ремисия, радостта отново се връща в света на Майкъл

Когато научава, че Ноа е в ремисия, радостта отново се връща в света на Майкъл.

Дали това е моментът, когато желанието му да прави музиката отново се завърна?

“… Двете са неразривно свързани. И все пак не беше толкова просто: ” Синът ми се възстанови, трябва да направя албум .” Казах на моя мениджър, че искам десет годишна отпуска…

Но ми липсваха момчетата от моята банда. Така, че когато Luisana трябваше да се върне в Аржентина аз ги поканих в къщи. Те дойдоха и казаха, нека да посвирим малко музика. Помислих си „Супер това ще е забавно”. ”

Майкъл вади телефона си и показва как приятели те му свират различни парчета, които в крайна сметка се оказват новият албум.

”… Тогава разбрах, че ми е липсвало правенето на музика. Дори не знаех, че ми е липсвало. Това беше преди година…”

След кратка пауза Майкъл казва:

„… Имаше три причина да искам да направя този албум. Първо – дълбоката благодарност към милионите хора по света, които се молеха за нас и проявиха състрадание. Това ми даде вяра в човечността. Второ, защото обичам музиката и смятам, че трябва да продължа наследството на моите идоли (Frank Sinatra, Bobby Darin, Tony Bennett и др.) И трето, защото ако светът свърши – не само моя личен ад, а гледайки политическите вълнения в Америка и Европа – няма по-добро време от това за музика…”

Тогава внезапно той спира и казва:

„… Това е последното ми интервю. Оттеглям се от бизнеса. Направих перфектният албум и сега мога да се оттегля докато съм на върха…”

Албумът на Майкъл Бубле “LOVE” излиза на 16 ноември 

източник: Daily Mail

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *