Кратък пътеводител за музикални пътешественици. ЧАСТ 2

EXIT Festival Кратък пътеводител за музикални пътешественици. ЧАСТ 2

EXIT Festival, 12 -15 юли, Petrovaradin Fortress, Serbia

Дойде време за най-добрите фестивали през месец юли 2018г. и сме горди да ви поканим на EXIT Festival.

Този път при нашите съседи, братята сърби, избран отново за “Най-добър голям фестивал” в Европа за миналата година.

Кратък пътеводител за музикални пътешественици. ЧАСТ 2Екипът на MMTV бе през януари в Грьонинген и с очите си видя в каква ожесточена конкуренция EXIT спечели. Да победиш 350 фестивала от 35 държави не е шега работа. Много е хубаво да имаме такива професионалисти в нашия регион. Oще повече, че организаторите на фестивала стоят и зад успешните Sea Dance в Черна гора, Sea Star в Хърватска и Revolution в Румъния. А фестивал в България кога?

Виновникът за всички тези успехи и основател на фестивала Dušan Kovačević сподели в интервю, че тази година подготвят най-доброто издание в почти 20-годишната си история.

Само като отворим сайта им и погледнем участниците става ясно защо това е една от най-престижните сцени в света. Между 12-ти и 15-ти юли в красивата крепост Петроварадин на брега на Дунав, точно срещу град Нови Сад, ще видите цветът на световната музикална сцена. Музикалните стилове са различни и има за всеки по нещо. EDM, електронна музика, хип-хоп, поп и рок и разбира се интересни изпълнители, които не се вместват в определени жанрови граници.

Хайде да не ви мъча повече! Ето и едни от основните герои на EXIT Festival 2018

David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Disciples, Zhu, Migos,Jax Jones, Fever Ray, Ziggy Marley. Като добавим и присъствието на вечната Grace Jones и нашата скъпа приятелка Alice Merton,

както и на LP, Nina Cravitz, Burak Yeter, Elderbrook, Dog eat Dog, Joseph Capriati, Sevdaliza, Ofenbach и още и още яки банди и музиканти.

Кратък пътеводител за музикални пътешественици. ЧАСТ 2Местните таланти също ще получат свое специално място сред световните звезди, което е много важна подкрепа за талантливите хора от региона. Не пропускайте DJ дуото от Сарево After Affair, сета на сръбската DJ-ка Tijana T и местната пънк-рок банда Atheist Rap.

Толкова са много и все яки имената, че по-добре да ви оставя сами да се поровите и да си харесате.

Така ми се иска и в България да направят тези добри хора фестивал! Дотогава с кеф ще пътуваме до съседите в Сърбия. Ей го къде е!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *