DISTURBED с първи концерт в България

DISTURBED с първи концерт в България | MMTV

Американската рок група DISTURBED ще бъде хедлайнер на първият ден на Hills of Rock 2019

Третото издание на най-големия български фестивал Hills of Rock 2019 ще се проведе на 28, 29 и 30 юни 2019г.

От Sofia Music Enterprises обявиха, че американската четворка DISTURBED ще посети България за концерт част от фестивала Hills of Rock 2019

DISTURBED е една от най-успешните  хеви-рок групи в съвременната музикална история. От формирането им през 1996г. до сега, имат продадени над 16 милиона албума и  огромен брой почитатели по целия свят.

На 19 октомври тази година излезе новият албум на DISTURBED – “Evolution”. Той е определян като един от най-добрите в кариерата им. Сингъла “Are You Ready” се изстреля на челната позиция в класацията Billboard’s Hot Mainstream Rock Tracks и остана там четири поредни седмици.

DISTURBED анонсираха едноименното си световно турне, което ще представи както нови песни, така и някои от най-големите им хитове като “Down With The Sickness,” Inside The Fire” и “The Sound Of Silence”. За щастие, България е включена в турнето и американската група ще гостува за пръв път у нас на Hills of Rock 2019.

Фестивалът Hills of Rock ще се проведе за трета поредна година. Той е част от програмата на „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“ на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив. Очаквайте съвсем скоро още информация за много групи, които предстои да видим следващата година.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *