Баба барабанистка свири Down With The Sickness на Disturbed!

Баба барабанистка свири Down With The Sickness на Disturbed!
Баба барабанистка стана хит в интернет покзвайки как свири Down With The Sickness на Disturbed!

Видеото вече е гледано над 6,5 милиона пъти от както е публикувано в YouTube на 27 декември.

На клипа се вижда как учителят по барабани Доротея Тейлър сяда зад комплект барабани и изпълнява безупречно песента на DisturbedDown With The Sickness от дебютният им албум „The Sickness“.

В началото на видеото Тейлър показва с какви предразсъдъците се сблъсква като по-възрастен барабанист. Клипа показва как тя бива насочена към секциите за пиано и цигулка когато посещава музикален магазин. А по-късно се предполага, че тя е църковната органистка, преди китаристът да се извини, че е “твърде шумен” предполагайки, че тя е там за да се оплаква.

Това което следва е впечатляващо изпълнение на „Down With The Sickness“.

Самата Доротея споделя в края на видеото:

“Свиря на барабани през целя си живот и всяко едно от тези неща ми се случвало. Барабанистите биват от всякакви възрасти, размери, форми и етноси. Независимо колко си добър или на каква възраст си, всички сме част от това семейство (на барабанистите). Така че запомнете, не съдете за барабаниста всъщност никой не съдете само по това как изглежда. И винаги, винаги, винаги споделяйте своята страст със света.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *