Phil Anselmo се раздаде на феновете на EXIT 2019

Phil Anselmo се раздаде на феновете на EXIT 2019
5-ти юли се превърна в Денят на Phil Anselmo на EXIT 2019. Любимият глас на Pantera показа уважение и любов към феновете си, каквито вече рядко виждаме

Няколко часа преди концерта с групата му ‘’The Illegals’’ на сцената в Петроварадинската крепост, фенове се редяха на дълга опашка за снимка и автографи от екс-вокала на американската метъл банда Pantera.

Във видимо добро настроение Philip.H.Anselmo с усмивка посрещаше желанията на младите си почитатели, търпеливо чакащи под яркото слънце край сцената.

Във видимо добро настроение Philip.H.Anselmo с усмивка посрещаше желанията на младите си почитатели, търпеливо чакащи под яркото слънце край сцената. Те получиха още един подарък след като като по-късно драха гърла само на парчета на Pantera.

Те получиха още един подарък след като като по-късно драха гърла само на парчета на Pantera.Преди това той и музикантите от групата дадоха интервюта на избрани медии, като едно от тях беше за телевизия ММ. Много приятна беше реакцията на Anselmo към екипа на ММТВ. Той съвсем искрено сподели, докато се снимаше с водещата Руми, че обича България и е фен на Кубрат Пулев. Разговорът с момчетата от ‘’The Illegals’’ очаквайте скоро по телевизия ММ.

През втория ден от фестивала EXIT в Нови Сад, хедлайнерите на Главната сцена и на Dance Arena отново бяха каймакът на световната музика в момента

През втория ден от фестивала EXIT в Нови Сад, хедлайнерите на Главната сцена и на Dance Arena отново бяха каймакът на световната музика в моментаЕлектроното дуо Chase & Status зарадваха публиката като представиха последният си, съвсем пресен албум RTRN II Jungle. След тях популярните мерикански DJ от ’’The Chainsmokers’’ съвсем подлудиха тълпата.

След тях популярните мерикански DJ от ’’The Chainsmokers’’ съвсем подлудиха тълпата.Феновете на електронната музика приеха с възторг DJ сета на корейката Peggy Gou. Освен успешна музикална кариера тя има собствен моден лейбъл, обожава жирафи и е хит в Инстаграм.

Феновете на електронната музика приеха с възторг DJ сета на корейката Peggy Gou.Безусловно едно от най-очакваните изпълнения вчера беше на Paul Kalkbrenner. Той е символ на Берлинската електронна сцена, известен актьор и един от най-успешните музикални продуценти в света, хедлайнер на фестивали с участници от ранга на U2 и The Rolling Stones. DJ-ят с маската и пионерът на минимал техното Boris Brejcha, държа будни до 8 сутринта рейвърите на емблематичната Dance Arena.

DJ-ят с маската и пионерът на минимал техното Boris Brejcha, държа будни до 8 сутринта рейвърите на емблематичната Dance Arena. На останалите 40 сцени на EXIT 2019 музиканти от различни стилове забавляваха до зори многобройната, но спокойна и дисциплинирана петдесет хилядна публика.

Тази вечер тръпнем в очакване да видим на живо Greta Van Fleet, Tom Walker и DUB FX.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *