Jason Momoa пя на сцената заедно Phil Anselmo

Jason Momoa пя на сцената заедно Phil Anselmo | MMTV
Звездата от Aquaman и Game of Thrones Jason Momoa изживя една своя детска мечта

Джейсън се присъедини към бившия фронтмен на Pantera и неговата група The Illegals в зала The Forum в Лос Анджелис в събота (30 ноември). Там те бяха поддържаща група за последният концерт от прощалното турне на Slayer.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jason Momoa (@prideofgypsies) на

В своя Instagram Мамоа сподели видео от бакстедж срещата му с Фил Анселмо. Там се виждат и снимки със семейството му, на които са заедно с Kirk Hammett и Robert Trujillo от Metallica.

Jason Momoa написа в поста:

“Да изляза на сцената и да крещя LOVE, LOVE, LOVE… с моето момче от Pantera беше сбъдване на една от детските ми мечти. Много съм благодарен, че мога да споделя тези моменти с моите близки приятели и семейството ми.

Жертвал съм много за да стоя където съм. А да слушам тези легенди в последното им шоу… Mahalo nui за вашата музика и безкрайно вдъхновение. Каква невероятна нощ.”

Във видео публикувано в социална медия от фенове се вижда и изпълнението на Mamoa и Anselmo

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *