Slayer издават филм – The Repentless Killology

Лентата ще е вулгарна и страховита - точно като групата

Slayer издават филм - The Repentless Killology | MMTV
Само броени седмици ни делят от пенсионирането на метъл титаните Slayer

Но преди това да се случи от бандата обявиха, че ще издадат филм.

Когато в началото на 2018 г. Slayer обявиха началото на края на своята музикална кариера те оставиха глобалната метъл сцена леко шокирана и предпазливо подозрителна. Идеята за пенсиониране все пак не приляга на Slayer, които от създаването си през 1981 г. са първоначално една от най-неприятните, а в последствие една от най-вълнуващите метъл групи в света.

Все пак не една или две групи са обявявали оттегляне само, за да се завърнат след година-две

KISS обявиха пенсионирането си през 2000 г., а се завърнаха през 2002 г. Безсмъртният Ozzy Osbourne обяви оттеглянето си през 1992 г. и през 2014 г., а сега обявява издаването на нов албум. От Mötley Crüe, след като обявиха второто си прощално турне за по-малко от десетилетие публично подписаха легално обвързващ договор, който ги задължава, че това е края.

Дори подгряващите групи на Slayer не смятат, че това е края

Фил Анселмо от Pantera, чиято група е подгряваща до последният концерт на Slayer в The Forum в Лос Анджелис на 30 ноември – наскоро сподели пред списание Revolver:

„Много групи са заявявали, че правят последно турне, До известна степен това се нарича интелигентен бизнес. Така че, аз ще повярвам, ако се случи. “

И все пак издаването на The Repentless Killology, който на практика е 45 минутна компилация от брутални убийства на фона на музиката на Slayer, а в края на филма има кадри от концертa им в The Forum на 5-ти август 2017 г. е на практика първия път, в който идеята за свят без Slayer започва да изглежда реална.

Дали това наистина ще бъде краят или след известна пауза Tom Araya и компания ще се завърнат с нови сили и нова музика остава да разберем с течение на времето.

Без значение от резултата за нас българските фенове винаги ще останат спомените и кадрите от концерта им с Голямата четворка (The BIG 4) през 2010 г. на стадион Васил Левски.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *