Героите идват и си отиват, но легендите са вечни | R.I.P. Коби Брайънт

Когато страстта погубва животи

Koby Bryant

Пътуване към вечността. Силно вярвам, че Коби Брайънт, дъщеря му и останалите загинали във вчерашната катастрофа са поели по най-светлия и безкраен път.

Самият Коби споделя, че за него пътуването с хеликоптер не е каприз, а жизнена необходимост. Заради множеството си контузии и износването на тялото, той не е можел да пътува дълго със самолет. Пътуването с хеликоптер било запазена марка и страст на Коби Брайънт. През голяма част от кариерата си лидерът на ЛА Лейкърс се придвижвал по този начин.

Героите идват и си отиват, но легендите са вечни | R.I.P.Контузиите, които са тормозели Брайънт през години са много – счупени пръсти, проблеми с колената, болки в гърба, хронична умора. Коби и хеликоптерът са толкова свързани, че дори по-млади звезди като Стеф Къри се заканват, че ще започнат да го копират.

Страстта му към летенето била толкова силна, че през 2012 година в Туитър потребител му пише, че най-вероятно ще загине в авиокатастрофа и се оказва пророк.

Трагичният инцидент

Спортният свят е разтърсен от трагичната новина, че легендарният баскетболист Коби Брайънт е загинал в катастрофа в Калифорния. Данните за проследяване на полети показват, че хеликоптерът се е сблъскал с метеорологичните проблеми над зоологическата градина на града. Той е обиколил този район поне 6 пъти на много малка надморска височина – около 875 метра като може би пилотът е чакал мъглата да се изчисти.

Героите идват и си отиват, но легендите са вечни | R.I.P.Хеликоптерът се свързал с контролната кула на летище Бърбанк и там са били наясно, че машината обикаля около 15 минути. По-късно те се натъкват на още по-сериозна и тежка мъгла и хеликоптерът завива на юг. Това е било критично решение, защото са се насочили към планински район. Пилотът внезапно и бързо се изкачил от около 1200 метра до 2000 метра. Малко след това се случва и трагедията при която хеликоптерът катастрофира в хълм и се запалва.

В последните два дни преди смъртта му той е извършил осем полета, с продължителност между 8 и 23 минути.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *