Каква е цената на славата?

Веднъж отпиеш ли от отварата на известността няма връщане назад

Каква е цената на славата? | MMTV

Задавали ли сте си въпроса „Защо правим добрини?”. Ако не сте, направете го, но моля ви, дайте си честен отговор. А каква ли е цената на славата и пътя, който води към нея…

Ако целта на някоя ваша добрина е да получите оценка от хората, то тогава грешна ви е целта. Смятам, че когато правиш добро, то трябва да се води от душата и мисълта за самия процес. Да бъдеш воден от ефективността на действията си, а не от това, което ще кажат околните.

Кой не иска да е обичан и желан?

Кой не иска да е обичан и желан?

Разбира се, че всеки ще се чувства добре, когато е харесван. Но когато човек си вярва много и се харесва много, то тогава има сериозен проблем.

Цената на славата в България и чужбина е различна. Ако навън славата е нещо хубаво и ценно, то у нас е точно обратното.

В България славата е вредна, защото българинът рядко може да те приеме за нещо повече от себе си. Не може да си по-умен, по-хубав, по-богат. Може, но ако си такъв, трябва да си носиш червено конче против уроки.

В България славата е вредна. Не може да си по-умен, по-хубав, по-богат. Може, но ако си такъв, трябва да си носиш червено конче против уроки.

В чужбина хората не те съдят, а те приемат с всичките ти странности. Най-вече те се интересуват от това, което правиш, а не каква кола караш. Ние не умеем да предразполагаме талантливите и различните. На нас ни е вродено да бъдем критични и мнителни.

Ако спазваме елементарни правила и се придържаме към определени идеали и морални норми, ние ще живеем по-добре. За жалост това е индивидуален процес.

Милиони хора по целия свят мечтаят да бъдат на мястото на звездите. Те копнеят да бъдат известни, богати и да имат много фенове. Но някои знаменитости признават, че славата не винаги им е помагала. Те дори споделят, че биха изживели живота си по различен начин, ако имаха тази възможност.

Колко струва известността? А каква е цената на славата?

Колко струва известността?

Представям ви 5 световноизвестни личности, които мразят славата си.

Джони ДепДжони Деп: “Няма как да си известен и да искаш да заведеш децата си в „Дисниленд“

“Няма как да си известен и да искаш да заведеш децата си в „Дисниленд“, или просто да се разхождаш по улиците. След това осъзнаваш, че през последните 10-15 години си излизал от задната врата на ресторантите, преминавайки през мазния под. Животът ни не е по-различен от този на бегълците”.

Меган Фокс

Меган Фокс: „Хората си мислят, че щом живеем в големи къщи и караме „Бентли“, всичко е перфектно.

„Хората си мислят, че щом живеем в големи къщи и караме „Бентли“, всичко е перфектно. Хората не разбират славата. Тя е като децата в училище, които са те тормозили. Славата е същата, но заради нея те тормозят милиони души”.

Брад ПитБрад Пит: „Нищо в Холивуд не е това, което си мислихме."

„Нищо в Холивуд не е това, което си мислихме. Съществува една друга „вселена“, която те засмуква. Няма как да участваш във филм, без да отидеш в някое шоу, където да разкажеш за него и за личния си живот. Там е работата, че никой не ме пита защо го правя“.

Даниел КрейгВсички свързваме Даниел Крейг с филма „Джеймс Бонд“. Оказва се, че Крейг е намразил образа си, но както той споделя – „бизнеса си е бизнес и не може да се откажа от бъдещите филми”

Всички свързваме Даниел Крейг с филма „Джеймс Бонд“. Оказва се, че Крейг е намразил образа си, но както той споделя – „бизнеса си е бизнес и не може да се откажа от бъдещите филми”, нито може да накара хората да спрат да го асоциират с агент 007.

Дженифър ЛорънсОще преди да стане една от най-известните актриси в Холивуд, Лорънс е имала съмнения дали иска тази слава

Още преди да стане една от най-известните актриси в Холивуд, Лорънс е имала съмнения дали иска тази слава:

„Аз съм обикновено момиче и човешко същество. Не съм била достатъчно дълго време под прожекторите, за да свикна със славата”.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.