В софийското метро потегли розова мотриса

В софийското метро потегли розова мотриса | MMTV
foodpanda брандира розов влак като кулминация на кампанията „Твоят избор, твоята храна“

На 20 август, в 11:15 ч. от метростанция ‘’Летище София’’, пред погледа на журналисти и партньори на кампанията, потегли първата по рода си розова мотриса, различна от тези, в които сме свикнали да се возим ежедневно.

Международният бранд foodpanda променя сивотата на подземната железница с колоритен розов влак, от чиито врати те приветстват образите на познати и любими лица.

Появата на нестандартния влак е кулминация на кампанията „Твоят избор, твоята храна“, която се осъществява благодарение на съдействието и професионализма на партньора на foodpanda в инфлуенсър маркетинг активностите Infuentica.

Появата на нестандартния влак е кулминация на кампанията „Твоят избор, твоята храна“Инициативата е част от маркетинг стратегията на компанията да избира млади, динамични и талантливи публични лица, които олицетворяват визията и ценностите на бранда и неговите потребители

Компанията адаптира глобалната стратегия към локалните нужди на пазара, взимайки предвид местните особености и близки до потребителите вкусове и предпочитания.

Лицата, в които foodpanda се припознава, са Владо Карамазов – успешният и разпознаваем български актьор; Деница Караславова – младата, нашумяла изпълнителка; Иван Тишев и Надя – една от най-популярните български двойки, които олицетворяват динамичния забързан градски живот; Стан и Стефи – популярни инфлуенсъри и писатели, пример за подражание на по-младите; и Антоанет Пепе със съпруга си Филип и двете им дъщери, олицетворение на съвременното семейство.

Техните образи ще радват потребителите на глобалния бранд от всички комуникационни канали – метро, аутдор, дигитални кампании. А изборът на мотриса с ведра, розова трансформация, ще превърне пътуването от дома до офиса и обратно в едно приятно и цветно изживяване.

Розовият влак е своеобразно олицетворение на бързината, с която foodpanda доставя любимото хапване. Средното време за доставка на foodpanda е 33 минути, като това е времето, в което се придвижваш с метро от Летище София до центъра.

Твоят избор, твоята храна“ е кампания за теб, него и нея. Защото foodpanda е за всеки. Ние знаем, че когато си гладен, храната трябва да пристигне бързо и сигурно. Точно както, когато човек пътува и иска да стигне бързо и навреме за където е тръгнал.

Твоят избор, твоята храна, твоето розово пътуване до дома.

foodpanda е международна платформа за доставка на храна, част от глобалната група на Delivery Hero. Услугата позволява да поръчаш храна онлайн, която да бъде доставена до входната ти врата, предоставяйки огромен избор от любими ресторанти, удобно плащане и бърза доставка.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.