Българският продуцент STANI с нова песен „Losing My Control“

Българският продуцент STANI с нова песен „Losing My Control“
Българският продуцент STANI дава още една силна заявка за световен хит с най-новия си проект, озаглавен „Losing My Control“.

Проектът вече се радва на силен интерес в няколко държави. Видеото към песента вече достигна над 1 милион гледания, а най-голям интерес проявяват меломаните от САЩ, Франция, Германия, Великобритания, Италия и Испания.

„Ситуацията, предизвикана от COVID-19 ме мотивира да творя и да инвестирам повече. Избрах това да не спирам и да продължавам да работя, а резултатите са вече видими. Щастлив съм, че и този проект се възприема добре от слушателите. Започваме и разпространение в международни групи радиа. Вярвам, че най-доброто тепърва предстои“  –  споделя STANI.

През 2020 година STANI откри музикално студио в България с уникален дизайн на космически кораб.

То е вдъхновено от една от най-популярните филмови поредици на всички времена „Междузвездни войни“. Музикалното студио е калибровано за микс и мастеринг и разполага с нова и качествена техника. С нея работят световноизвестни продуценти сред които Hardwell, Nicky Romero, Tony Junior, Waverider, Deepack, Headhunters, Alvaro, The Playah, Ralvero и други.

studio with star wars theme

Освен в България, STANI активно работи и в Дания, където живее през по-голямата част от времето в последните години.

Именно там завършва за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA. Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You“ (All Your Love), който получи признание в Gaffa – най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия.

 

STANI in his star wars studio
Повече за STANI

Станислав Милчев Вълев, известен като STANI е музикален продуцент на електронна денс музика. Открива любовта си към музиката на 10 години, когато получава като подарък стара звукова система.

Неговата страст го провокира да инвестира първите си джобни пари, а по-късно и печалбите си, за да си купи най-новите песни и да подобри уменията си като DJ и продуцент. Музиката се оказва повече от страст за STANI. Именно тя е магията, която го връща към живота, след като претърпява тежка катастрофа, след която се възстановява в продължение на една година. С помощта на музиката STANI се пребори за живота си, с амбицията да предаде магията й на колкото се може повече хора.

От август 2010 г. той живее в Копенхаген, където има собствено музикално студио. Завършва две специалности – за звуков инженер и за продуцент в Дания, където учи от един от продуцентите на ABBA. Кандидатства в музикалната консерватория в Копенхаген, специалност звукорежисура.

През 2014 г. представя в България проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не е предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген.

През 2018 г. представя официалния саундрак към филма „Привличане“.

През ноември 2019 г. STANI представи официалния саундтрак към филма „Диви и Щастливи“ с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Койна Русева, Асен Блатечки и др. Този път STANI се обединява с Антони Рикев – WahTony от Мюзик Клиник Рекърдс и създават парчето DREAMS, което зарадва любителите на 80-ския звук.

Още информация можете да откриете в официалния сайт на STANI  http://stanimusic.com/, както и в официалната му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/StaniMusic

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *