Der Hunds загърбват гнева от последния си албум и пускат чисто нов сингъл и видео

Der Hunds се завръщат ударно и устремено с чисто нов сингъл, блестящо видео, първи концерт от две години насам.

Алтернативният столичен квартет споделя първа нова песен след трудно издадения през карантинната 2020 година албум „Apocalyptoholics“, който групата не успя да промотира достатъчно на живо.

Gone”, новият сингъл на Der Hunds, идва стремително с концерт на 26 февруари и е емоционална композиция с многопластови китарни фигури, чийто текст носи тъга от раздялата с любим човек. Настроението на песента е в ярък контраст с гневните парчета от албума, издаден преди малко повече от година. Всички те ще звучат на живо в любимия столичен бар „Тънка Червена Линия“ в събота, 26 февруари. Бандата, натрупала безупречна репутация за лайв изпълненията си, не се качвала на сцена от две години и няма търпение да излезе пред публика, а тя ще стане свидетел и на премиерното излъчване на видеоклипа към “Gone”.

Меланхолията на песента е уловена умело от окото на режисьора на видеото – Боян Карамфилов, който успява да подчертае настроението не само с атрактивните кадри, заснети в празна читалищна зала, но и с майсторска работа с цветовете. Групата се доверява за трети път на Боян Карамфилов, който е снимал дебютния ѝ клип – „Mr. Blister“, както и „Fire” от „Apocalyptoholics“, а той споделя:

„За мен е чест да работя с една от най-магичните български групи!”

Повече за събитието можете да откриете тук.

Oнлайн премиерата на „Gone“ е в 11:00am на 27 02 в YouTube.

DER HUNDS са:

Боби „Косатката“ Мудолов – вокали, китара

Деян Петков – китара

Мартин Евстатиев – бас китара

Ивайло „Пифа“ Петров – барабани

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *