Don’t Hate Me на ALI – против насилието във всичките му форми

Don’t Hate Me на ALI – против насилието във всичките му форми

Don’t Hate Me, новата песен на ALI, излиза на 11-ти март с радио премиера и ексклузивна среща на приятели и фенове.

В своя пети сингъл алтернативната рок банда реди сурови истини с перфектно полирани детайли и емоционален мащаб отвъд музиката.

Don’t Hate Me излиза в разтърсващ и плашещ за света период, но не е негативна, нито пък – антивоенна песен. Това е песен против насилието във всичките му измерения. Авторът на музиката и текста, Али Абдала споделя, че Don’t Hate Me e провокирана до голяма степен от истински човешки съдби – на уж абсолютно щастливи и доволни от живота хора, които носят в личната си история белезите на физическо или емоционално насилие.

Don’t Hate Me е песен за чистата енергия, любовта и устрема, смачкани безмилостно, често от най-близките.

ALI Don't Hate Me Poster

Песента ще прозвучи за първи път в българския радио ефир на 11-ти март, а видеоклипът ѝ – продуциран, заснет, монтиран и идейно замислен от самите членове на групата, ще може да се гледа след седмица в официалния им YouTube канал. Главни герои в цялостната визуална концепция и Do-It-Yourself видеото към Don’t Hate Me са децата на артистите. Само малка група хора, приятели и почитатели на ALI, ще имат възможност да видят видеото на предпремиерна прожекция в петък вечер в столичен бар.

На 13-ти април ALI ще свирят на живо в клуб Терминал 1 в София като специални гости в концерта-промоция за дебютния албум на Me and My Devil – друга група от независимото обединение на алтернативни музиканти Projector Plus.

ALI с нов сингъл - Don't Hate Me

ALI са:

Али Абдала, вокали и китара

Емил Доков, беквокали

Калоян Димитров, бас китара

Петар Шварц, китара

Антони Иванов, китара

Орлин Станчев, барабани

Снимки: Пенко Скумов

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *