Новата песен на VICK – “My Innocence” с усещане за Berlin house

Новата песен на VICK - "My Innocence" с усещане за Berlin house

“My Innocence” е новият сингъл на VICK, който е в пространството от 2-и февруари 2023 г.

Пречупена през призмата на модерното поп-алтернативно звучене, тази песен носи усещане за нов свят, друго измерение и най-вече история, която може да бъде интерпретирана от всеки. Темата ѝ е преминаването през невъзможните за нашата психика преживявания.

Ето какво споделя VICK:

“С тази песен исках да се обърна към фигура от моето минало и към мен самата. Исках да разкажа на себе си и вас за всичко, през което съм преминавала израствайки.

Исках да си призная, че всъщност съм се справила с много неща и да го чуя отстрани.

Това е песен за силата да избереш личният си израз.

Душата ни е вечна, а случките в живота ни са холограма на нашите мисли. Няма нищо страшно в това да бъдеш изгубен, защото само тогава можеш да бъдеш сигурен, че коренът на новото ти Аз вече е посят.

Да си безсилен е състояние, което носи огромно осъзнаване и красота.

Ако успеем в най-трудните си моменти да открием,  че сме богати в това да сме наблюдателни и тихи, сме способни да се движим свободно и в найдълбоките и тъмни места.

Голяма част от страха изчезва точно тогава,  когато видиш колко тъжен и уплашен е човекът, който е превзел съзнанието ти.

Тази песен е за силата на това да си автентичен и за избора да бъдеш емоционален и отворен, за осъзнаването, че това е коренът на щастието, не просто за насилието, а за излизането от него, за преодоляването му.

Тази песен е и за приемането на качествата, в които си мислим, че сме найслаби. Какво ако там се крие найголямата ни сила?

Всичко което бих казала в тези редове е малко и именно заради това създадохме тази песен.

Тя е вече и ваша!

VICK-new-video-My-Innocence

“My Innocence” беше създадена в найдълбоките дъна на пандемията. Човекът, който застана до мен беше Мартин Масаров продуцент и изпълнител (Швеция). Избрах го, защото бях силно вдъхновена от него самия и музиката, която създава. В последствие разбрах, че съм открила приятел и човек, на когото мога да споделя всичко.

Първоначалната ми идея беше да създадем песен, в която да се наслаждаваме на дълбок бас и честа смяна на ритъма. Това е едно от найвълнуващите ми изживявания и имах моменти, в които не можех да се наситя на звуците, които чувах. Мартин беше до мен, когато пишех и текста, защото имах нужда от това да бъда подсигурена, когато търсех точните думи.

В създаването на песента всъщност участваха много хора. Росен Стоев направи възможен найнаситения запис, Денис Попстоев беше неотлъчна част когато записвахме и подреждахме песента. Той е човекът, от когото всяка песен има нужда. И за да звучи всичко наситено и ясно във вашите слушалки, Юлиан мастерира песента, което ме запали да я слушам отново. Видеото заснех с уникален артист Плам Мирчева.

Видеото на VICK – “My Innocence”

Последвайте VICK:

WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *