Ed Sheeran с контузия на ръката! Ще продължи ли турнето ‘Divide’?

Ed Sheeran с контузия на ръката! Ще продължи ли турнето ‘Divide’? Ed Sheeran posing with a guitar

Последните дни посрещнаха Ed Sheeran с едно добро и едно лошо събитие

Сингълът му Shape Of You’ стана петкратно платинен, но в понеделник сутрин англичанинът претърпя пътен инцидент. Карайки колело по улиците на Лондон, изпълнителят е бил блъснат от кола, предава BBC.

Към снимката, публикувана от певеца в Instagram, той добави:

„Преживях малък инцидент и в момента очаквам медицинско мнение, а това може да повлияе на някои от предстоящите ми шоута. Очаквайте скоро повече новини. Ед x“

mmtv-ed-sheeran-2_0.jpg

Контузията е на дясната му ръка, което означава, че свиренето на китара може да бъде затруднено. Това е поредният инцидент, който Шийрън претърпява,а „колекцията“ му включва порязване на лицето по време на церемония за полагане в рицарство и изгаряне на крака в горещ извор, припомня ‘Rolling Stone’.

Предвид досегашния си опит, силно се надяваме, че певецът ще успее да се възстанови в най-скоро време. За това стискат палци най-вече феновете му в Тайпей, където на 22 октомври по график е следващата дата от турнето, кръстено на последния му албум ‘Divide’. Следват дати през ноември в Мумбай,  Индия и Дубай.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *